Innovativa lösningar

Innovativa lösningar – Innovativa kunder

Vad har du för behov? Vad söker du just nu för kompetens och resurser som kan hjälpa dig vidare i ditt konstruktionsarbete eller din produktion?

Lättviktslösningar, kompositlösningar, kompositkonstruktioner, prototyper eller serietillverkning.

Partnerskap ger ökat kundvärde

Ljungby Komposit har ett unikt kunderbjudande till dig som vill samspela i partnerskap med oss.

Vi kombinerar en gedigen industriell erfarenhet och leveransförmåga med stor flexibilitet. Tillsammans kan vi därför säkerställa att ditt företag kan dra största möjliga nytta av vår specialistkompetens när det gäller kompositens olika möjligheter.

Innovativa lösningar

Kärt barn har många namn: lättviktslösningar, kompositlösningar, kompositkonstruktioner, prototyper.

Vi föredrar att säga innovativa lösningar för det handlar inte bara om att bygga prototyper på rätt sätt, utan minst lika mycket att skapa förutsättning för en kostnadseffektiv och industriell tillverkning.

Det här är vår specialgren som du kanske förstår.

Innovativa kunder

Att optimera detaljer, komponenter och produkter utifrån dina, och dina kunders krav på funktionalitet, kostnadseffektivitet och form. Det där gör man inte själv, utan det behövs även innovativa kunder.

Sedan handlar det också om fulfilment. Att den leverans vi tillsammans har bestämt alltid lever upp till specifikationen och glider in helt naturligt i ditt produktionsflöde. Och att du har en partner som finns med när något ska förändras eller utvecklas i ditt produktionssystem.

Time to market

Så oavsett om du funderar på lättviktslösningar, kompositlösningar, kompositkonstruktioner, prototyper eller serietillverkning, tänk innovativa lösningar och på att prata med oss på ett tidigt stadium i din produktutveckling.

Då kommer både du och vi må mycket bättre för i slutändan handlar det alltid om kostnader, investeringar och pay-off för båda parter.

Välkommen!